ONS VERHAAL

Tweepunteen werd opgericht door Pieter Martin & Cédric Hovelaque. Beiden bezitten wij reeds 15 jaar ervaring  en bundelen we met Tweepunteen onze krachten en ervaring. Creativiteit en vakmanschap zijn dan ook de bouwstenen van ons houtbewerkingsbedrijf in Stasegem, Kortrijk.

 

Sinds de opstart van ons bedrijf, proberen we steenvast te staan voor een goede service en een continue kwaliteit. Daarnaast proberen we mee te gaan in nieuwe trends binnen de creatieve houtbewerking.

 

Als jong, dynamisch bedrijf houden wij steeds rekening met de wensen van de klant.

SAMEN IDEEËN OM
ZO MOOIE CREATIES TE MAKEN

Jouw wensen en ideeën staan centraal bij het ontwerp van jouw interieur. We bekijken samen  de mogelijkheden, de materialen en jouw verwachtingen.  "Niets is mooier dan je eigen idee gerealiseerd zien"

 

We willen het verschil maken door ons creatief advies te geven van beginfase tot uitvoering . We helpen niet enkel met de bouw maar ook met het uitwerken van een haalbaar concept.

Het machinepark is uiterst belangrijk in een hedendaagse werkplaats, daarom investeren wij continue in nieuwe en innovatieve machines.

 

Onze moderne machines zijn naast onze mensen een cruciale factor in het afwerken tot in detail. Het laat ons toe om zeer complexe projecten op maat uit te werken. Onze lakkerij geeft ons ook de mogelijkheid om intern hout te lakken, te beitsen of te vernissen. De kwaliteit wordt zo  gegarandeerd en er kan een snellere doorlooptijd aangeboden worden.

 

Met veel ervaring bereiden we alles voor in ons atelier. Momenteel gaan er dagelijks 3 plaatsingsteams op de weg om al onze projecten tot in de puntjes te plaatsen.

ONZE MENSEN

ONZE WERKPLAATS

De kernwaarden van onze vakmensen zijn duurzaamheid, kwaliteit, efficiëntie en klantgerichtheid. Dit in combinatie met een liefde voor hout, zorgt dit ervoor dat uw project tot in detail afgewerkt en geplaatst wordt.

 

De jarenlange vakkennis van onze mensen staat ons toe de meest uitdagende creaties uit te werken. Van begin tot einde wordt u begeleid door onze projectleiders. Van het vervaardigen van het ontwerp in onze werkplaats, tot het plaatsen op de werf,  u wordt op elk ogenblik op de hoogte gehouden.

ACHTER DE SCHERMEN

tweepunteen.be

 

Timmerwerken | Stasegemsesteenweg 80 | 8500 Kortrijk

 

info@tweepunteen.be | www.tweepunteen.be