expertises.

Tweepunteen is jouw ideale partner voor het produceren en plaatsen van maatmeubilair, maar ook voor de volledige inrichting kan je bij ons terecht. U vindt onze sterktes waar binnenschrijnwerk en maatmeubilair in elkaar vloeien. Onze jarenlange ervaring met residentiële projecten zorgt voor een hoog niveau waar kwaliteit primeert.

Tweepunteen schrijnwerk totaalinrichting maatwerk

advies.

In samenwerking met de (interieur)architect bespreken we de plannen uitvoerig, waarbij onze sterkte is om mee te denken met de klant om tot het beste resultaat te komen. Op die manier ontstaat een synergie waarbij de tevredenheid van de klant altijd voorop staat.

maatmeubilair en totaalinrichting.

Al het meubilair wordt bij ons ter plaatse in de atelier geproduceerd. Ons innovatief machinepark en skills laten ons toe om complexe projecten aan te nemen. We zijn gespecialiseerd in maatmeubilair, maar ook voor alle binnenschrijnwerk kun je bij ons terecht. We kunnen de natuursteen, verlichting, schilderwerk, laswerk, enz. ook verzorgen voor je project, we werken samen met de meest kwalitatieve partners.

plaatsing.

Alle maatmeubilair wordt een eerste keer in ons atelier gemonteerd, zo kan de plaatsing vlot verlopen. We werken met eigen plaatsingsteams waardoor de communicatie vlot en transparant verloopt, samen met de projectleider zorgt dit voor het vlekkeloos verlopen van het project.

Tweepunteen schrijnwerk meubels atelier

HIB label.

Tweepunteen kreeg een HIB label. Dit certificaat erkent ons als maker van authentieke, ambachtelijke en kwalitatieve producten. Iets waar we fier op zijn.

Tweepunteen vakmanschap hib label
Tweepunteen hout hib label
Handmade in Belgium