over ons.

Strevend naar perfectie en met liefde voor het materiaal brengen we maatwerk naar een ongekend niveau. Alles wordt in onze eigen atelier gemaakt en bij de klant ter plaatse gemonteerd. Kortom, maatwerk en totaalinrichting waar kwaliteit primeert.

Tweepunteen atelier kortrijk schrijnwerk

ons verhaal.

Met meer dan 15 jaar ervaring bundelden wij, Pieter en Cédric, in 2015 de krachten en gingen we verder als Tweepunteen. Met dezelfde passie voor het vak en materiaal bouwen we met veel ambitie verder aan het bedrijf, waarbij de mensen en vakkennis steeds centraal staan. Duurzaamheid, kwaliteit, efficiëntie en klantgerichtheid vinden we heel belangrijk.

De jarenlange vakkennis van onze mensen staat ons toe de meest uitdagende creaties uit te werken. Van begin tot einde word je begeleid door onze projectleiders. Transparantie en duidelijke communicatie vinden wij heel essentieel, van bij het vervaardigen van het ontwerp in onze werkplaats, tot het plaatsen op de werf.

visie.

Duidelijke communicatie, oog
voor detail en vakkennis zijn onze
kernwaarden. Het maakt ons
trots op onze ambacht.
Uw solide partner, flexibel in oplossingen.

neem contact op.
Tweepunteen materialen stalen maatwerk
Tweepunteen detail hout maatwerk
Handmade in Belgium

aanpak.

Wij werken graag samen met interieurarchitecten waarbij we een adviserende rol aannemen om te bekijken hoe we het plan op de meest ideale manier kunnen vorm geven. Dankzij het voortdurend bijschaven van onze skills en innovatief machinepark zijn we in staat om ook zeer complexe projecten op maat uit te werken.

plan een kennismaking.
 • Tweepunteen kennismaking

  01   kennismaking en prijsaanvraag.

  Een eerste kennismaking gebeurt vaak via de (interieur)architect. Aangeleverde plannen worden geanalyseerd waarbij we het verschil maken door creatief advies te geven van beginfase tot uitvoering.

 • Tweepunteen offerte

  02   offerte en bespreking.

  Wanneer je langs komt met de interieurarchitect of je plan overlopen we samen de mogelijkheden, bekijk we stalen en optimaliseren we het plan waar nodig. Daarna wordt een eerste planning opgemaakt.

 • Tweepunteen werplannen productie

  03   werkplannen en productie.

  Het eindresultaat wordt volledig in 3D uitgetekend. Na goedkeuring van de architect en de klant kan de productie starten in ons eigen atelier. Ons machinepark is uitgerust om complexe projecten aan te kunnen.

 • Tweepunteen montage plaatsing

  04   montage en plaatsing.

  Alle maatmeubilair wordt in ons atelier geproduceerd en gemonteerd, zo kan de plaatsing vlot verlopen. We werken met eigen plaatsingsteams en een projectleider waardoor de communicatie vlot en transparant verloopt.